Turism Bon Voyage

Str. Sura Mare Nr. 1 Bl. 1B Sector 4, Bucuresti

E-Mail : info@bonvoyage.ro, office@bonvoyage.ro

Telefon :
 
021.636.03.64
021.315.98.51
0723.650.555
0740.308.116
terra.bertys.ro
     
  SCANDINAVIA: Plecari: 27 iulie, 10 august, 26 august 2007 - circuit 11 zile

Ziua 1: BUCURESTI – STOCKHOLM
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 09:45 pentru imbarcare cursa Austrian Airlines, cu destinatia Stockholm (escala la Viena). Sosire la Stockholm la ora 15:40. Tur de oras cu ghid local cu scurte opriri la Palatul Regal, la Parlament, pe insula Djurgarden si boemele stradute ale orasului vechi. Transfer si cazare la hotel 4*.

Ziua 2: STOCKHOLM
Dupa micul dejun, vizitam “Venetia nordului” cu insotitorul de grup. Va propunem: Skansen, muzeu in aer liber de unde se poate admira si cea mai frumoasa panorama a orasului; catedrala Storkyrkan, cea mai veche din oras; insula Gamlastan de unde se poate admira Palatul Regal si statuia lui Birger Jarl, intemeietorul orasului; “Casa Nobilimii” situata in partea veche a orasului. Seara, cazare hotel 3*.

Ziua 3: STOCKHOLM – OSLO
Dupa micul dejun, plecam spre Oslo. Pe drum, oprire in orasul Karlstad, situat pe malul celui mai intins lac din Suedia, Vanern. Sosire la Olso si cazare la hotel 3*.

Ziua 4: OSLO
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local in capitala Norvegiei cu scurte opriri la: parcul de sculpturi Vigeland, Palatul Regal, Primaria, Parlamentul. Dupa-amiaza, ne vom plimba cu insotitorul de grup pe artera comerciala Grensen, la capatul careia se afla Catedrala Domkirke sau, optional, vom vizita Muzeului Vikingilor. Cazare hotel 3*.

Ziua 5: OSLO – SOGNDAL
Mic dejun. Plecam din Oslo spre Gol, de-a lungul vaii Hallingdal. Posibilitate de scurta ocolire pentru vizitarea optionala a Bisericii Borgund, cea mai bine pastrata biserica din lemn a Norvegiei si a Centrului Somonului Salbatic. Scurta traversare de fiord cu ferryboat-ul de la Fodnes la Manhiller. Cina si cazare la hotel 3*.

Ziua 6: SOGNDAL – FLAM – BERGEN
Dupa micul dejun, croaziera de-a lungul celui mai spectaculos si mai adanc fiord din lume, Sogn la bordul vasului M/S Lady Elizabeth (doua ore). Dupa o uimitoare traversare a celui mai ingust fiord, Naeroy, debarcare in localitatea Gudvangen si plecare spre Flam, o asezare unica in Europa prin pitorescul ei. Optional, urcare cu trenul montan spre Myrdal. Plecare spre Bergen, al doilea oras ca marime din Norvegia, traversandu-se Canionul Stalheim. Cazare la hotel 3*.

Ziua 7: BERGEN
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local: cartierul Briggen (orasul medieval), biserica Sf. Maria, Piata de Peste si Flori. Dupa-amiaza, urcare optionala cu funicularul pe Muntele Floyen, pentru o frumoasa imagine panoramica a orasului Bergen. Cazare

Ziua 8: BERGEN – GEILO
Dupa micul dejun, timp liber pentru cumparaturi. Dupa-amiaza, plecam spre Geilo, cea mai populara statiune montana norvegiana. Pe drum, traversam cu ferryboat-ul fiordul Bruravik – Brimmes si ne oprim la spectaculoasa cascada Voringsfoss. Cazare la hotel 3*in Geilo.

Ziua 9: GEILO – OSLO – COPENHAGA
Dupa micul dejun, plecam spre Oslo pentru imbarcare ferryboat DFDS Seaways cu destinatia Copenhaga. Cazare in cabine cu 2 paturi.

Ziua 10: COPENHAGA
Mic dejun pe vas. Sosire la Copenhaga la ora 09:15. Tur de oras cu ghid local incluzand: vizita panoramica a palatului Amalienborg si a Parlamentului Danez, vechiul port Nyhavn, scurta oprire pentru admirarea Micutei Sirene. Transfer la hotel 3* si cazare. Dupa-amiaza, va recomandam vizita optionala cu insotiorul de grup a gradinilor Tivoli.

Ziua 11: COPENHAGA – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi pana la ora 13:30, cand avem prevazut transferul la aeroport pentru imbarcare cursa Austrian Airlines, cu plecare la ora 16:35 (eliberarea camerelor se face cel mai tarziu la ora 11:00). Sosire la Bucuresti la ora 21:55.

PRET/PERS: 1.290 EURO + 290 LEI (loc in camera dubla)
Supliment SGL: 400 EURO
A treia persoana: 1.290 EURO
Reducere copil 2-11 ani: 200 EURO

SERVICII INCLUSE: • transport avion Bucuresti – Stockholm si Copenhaga – Bucuresti (cu escala la Viena) cu compania Austrian Airlines • 9 nopti cazare in hoteluri de 3*/4* cu mic dejun: 2 nopti in Stockholm, 2 nopti in Oslo, 1 noapte in Sogdnal, 2 nopti in Bergen, 1 noapte in Geilo, 1 noapte in Copenhaga • 1 noapte cazare pe ferryboat cu mic dejun intre Oslo si Copenhaga, in cabine cu 2 paturi • 1 cina in Sogndal • 2 ore croaziera pe fiordul Sogn • 2 traversari cu ferryboat-ul intre Fodnes - Manhiller si Bruravik – Brimmes • transferurile si tururile mentionate in program • insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE: • taxele de aeroport: 155 EURO/ persoana (pot suferi modificari) • asigurarea medicala • asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice) • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

ORAR DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 11: 45 – Viena 12:25 / 13:20 – Stockholm 15:40
Copenhaga 16:35 – Viena 18:25 / 19:15 – Bucuresti 21:55

GRUP MINIM: 25 persoane
CONDITII DE INSCRIERE/RETRAGERE: conform Contractului de Prestari Servicii.
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 5 saptamani inaintea plecarii.

OBSERVATII: ● Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala. ● Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. ● Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana. ● Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 11 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar ● Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale. ● Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. ● Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. ● Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.